makes your baby smile!

Zeoderm

Proizvoda trenutno nema na lageru.
Proverite mogućnost poručivanja.

1.999,00 RSD Dostupno odmah
Opis proizvoda Odaberite varijantu proizvoda: Morate odabrati jednu od ponuđenih varijanti.
Dodaj u korpu

OPIS PROIZVODA

Zeoderm je hranjiva krema za tretiranje problematičnih kožnih oboljenja kao što su ekcem, psorijaza, dermatitis, kao i drugih kožnih oboljenja kod vrlo osetljive, suve i grube kože. Dokazano je jedan od najdelotvornijih i najpraktičnijih rešenja za tretiranje problematične kože. Salcura Zeoderm Skin Repair Moisturiser krema se vrlo brzo upija, ne masti, te prodire u oštećenu kožu duboko dajući joj maksimalnu hidrataciju. Jedan od glavnih aktivnih sastojaka u Zeoderm kremi su prirodni minerali u nano obliku. Patentirani Zeomaz sastojak ima TRIBO - mehanički aktiviran zeolit . Zeomaz je klasifikovan kao medicinski proizvod Klase 1 za negu kože i rana.
Zeomaz je formiran od prirodnih vulkanskih mikro poroznih silikatnih minerala (zeolita ) koji ne izazivaju alergije i nisu toksični. Zeoderm takođe sadrži minerale koji su neophodni ljudskom telu i koži, ali koje nažalost telo ne proizvodi, pa se moraju obezbediti na drugi način . Prisutnost ovog vitalnog minerala u Zeoderm kremi je izuzetno koristan kod oštećene, suve, upaljene i nadražene kože i vezivnog tkiva. Zeoderm je najbolje koristiti uz  Derma spray, kada je površina kože izuzetno ispucana, suva ili oštećena.
 
 
 
PRIMENA:
  • U početku nanosite proizvod najmanje 3-4 puta dnevno na problematična područja.
  • Smanjite primenu kada se upala i simptomi povuku.
  • Kada se koža vrati u relativnu normalu i dalje koristite proizvod na problematičnim područjima zbog Zeoderm vitalnih hranjivih sastojaka barem 2-3 puta nedeljno, kako bi simptome držali pod kontrolom. Pogodan za primenu na licu i oko očiju. U početku možete osetiti trnce, ali to bi trebalo vrlo brzo prestati. Proizvod je idealno koristiti u kombinaciji sa Derma Sprejem – prvo Derma sprej, pa nakon toga Zeoderm kremu.
Pakovanje 50 ml.

 

0 Komentara

Ostavite Vaš komentar
Da bi ste ostavili komentar morate biti prijavljeni.