makes your baby smile!

Green protect

Proizvoda trenutno nema na lageru.
Proverite mogućnost poručivanja.

1.990,00 RSD Dostupno odmah
Opis proizvoda Odaberite varijantu proizvoda: Morate odabrati jednu od ponuđenih varijanti.
Dodaj u korpu

OPIS PROIZVODA

Karakteristike

 • Tri modaliteta rada: ultrazvučni, elektromagnetni i kombinovani, bezbedan, ne emituje štetne supstance
 • Bez kablova, štedi prostor
 • Efektivna površina do 250 m2
 • Poseban ulaz za 220V

Elektronski uređaj Antipic II

 • Elektronski proizvod bez tableta, bez mirisa
 • Antipic II je neškodljiv za čoveka i domaće životinje


Džepni model, minijaturnih dimenzija, veličine priveska za ključeve, ugrađeno noćno svetlo. Koristi se svuda u kući, na putovanju, letovanju, u prirodi... Radijus delovanja iznosi do 2-3 metara. Neograničen vek trajanja, potrošnja 10 mW.

O Green Protect uređaju

Green Protect Plus je najsavremeniji uređaj za rasterivanje štetočina, koji nije štetan za životnu sredinu. To je kvalitetan proizvod, koji je podrobnim testiranjem pokazao da zadovoljava najviše standarde. 
U rasterivaču štetočina GreenProtect™ nalaze se zvučnici koji stvaraju neprijatni ultrazvučni signal koji ljudsko uho ne može da čuje. On istovremeno koristi elektromagnetnu tehnologiju i tehnologiju ultrazvučnih talasa za rasterivanje miševa, pacova, bubašvaba, pauka, mrava, buva, krpelja, mušica, biljnih vaši, cvrčaka, guštera i zmija u zgradama u kojima se nalaze glodari i gmižući insekti, posebno u izolaciji, u zidovima, u plafonima, prostorijama u kojima se obeduje, delovima u kojima se čuva hrana, kućama, stanovima, kancelarijama, objektima za čuvanje žitarica, pekarama, skladištima, restoranima, kuhinjama, fabrikama, supermarketima, arhivama... Ovaj proizvod nije štetan za ljude, decu i kućne ljubimce.
Laboratorijska istraživanja su dokazala da ultrazvučni i elektromagnetni talasi ovog uređaja direktno deluju na slušni i nervni sistem štetočina uzrokujući im nepodnošljivu bol i nelagodnost, te oni odustaju od izvora hrane i vode, pa napuštaju svoja skrovišta. Štetočine ne mogu stvoriti imunitet i priviknuti se na konstantno promenljive ultrazvučne i elektromagnetne talase, koje stvara ovaj uređaj, koji su nečujni za ljudsko uho, ne smetaju deci, kućnim ljubimcima (psi, mačke, ptice, ribe, životinje na farmi), ne smetaju biljkama i ne ometaju elektronske uređaje.
GreenProtect™ plus je bezbedan za upotrebu, ne isparava štetne i otrovne hemikalije, a efektivna površina njegovog delovanja je do 250m2. Energetski je efikasan jer troši samo 2W. Potrebno je da ga uključite u priključak za struju i on odmah deluje.

Specfikacije:

 • Napajanje: 220V/50Hz
 • Potrošnja energije: 2W
 • Opseg frekvencije: 25KHz - 80KHz
 • Jačina zvuka: 115db
 • Pokriva površinu: 250m2

Sugestije za postizanje najboljih rezultata

 1. Posebno vodite računa o tome da ne ostavite otvorena vrata, prozore, podrum ili vrata na garaži zbog toga što novi glodari ili štetočine mogu da uđu pre nego što počne da deluje GreenProtect™ plus.
 2. Posebno vodite računa o tome da ne ostavite zalihe hrane za ljude, životinje ili kućne ljubimce na otvorenom zbog toga što bi to moglo da privuče nove glodare ili štetočine pre nego što počne da deluje GreenProtect™ plus.
 3. Posebno vodite računa o tome da ne donesete nove glodare ili druge štetočine prilikom unošenja hrane, zaliha, žitarica, hrane za životinje, itd u delove koji nisu zaštićeni pomoću GreenProtect™ plus.

Specijalna ponuda

Uštedite kupovinom kompleta Green Protect + Antipic II.

Informacije o proizvodu:

 • Rasterivač štetočina
 • Proizvođač: Green Protect electric Limited
 • Proizvedeno u Kini
 • Uvoznik: Medisana doo, Beograd

0 Komentara

Ostavite Vaš komentar
Da bi ste ostavili komentar morate biti prijavljeni.