makes your baby smile!

VacPack Go vakuum kese

Proizvoda trenutno nema na lageru.
Proverite mogućnost poručivanja.

1.590,00 RSD Dostupno odmah
Opis proizvoda Odaberite varijantu proizvoda: Morate odabrati jednu od ponuđenih varijanti.
Dodaj u korpu

OPIS PROIZVODA

Uz pomoć VacPack Go spakujte dvostruko više prtljaga u putnu torbu ili kofer. Svu svoju mekanu odeću spakujte u VacPack Go kesu za odlaganje, a zatim VacPack Go mini pumpom izvucite sav vazduh iz kese i smanjite upola zauzeti prostor. Većina prostora koji zauzima Vaša „glomazna“ odeća je zarobljeni vazduh između vlakana tkanine. To naravno nije problem dok ne budete morali da sav taj vazduh „spakujete“ u putnu torbu. Uz pomoć super jednostavnog VacPack Go izbacite vazduh iz odeće i uštedite prostor za druge stvari.
Ventil na kesi je jednosmerni i sprečava povratak vazduha u kesu kada sklonite pumpu, tako da odeća ostaje komprimovana.
VacPack Go mini pumpa je lagana i prenosiva, veličine limenke pića. Zauzima malo prostora, tako da je možete poneti na putovanje kako bi se ponovo spakovali odeću pri povratku.
Pored toga što će Vam uštedeti prostor, VacPack Go se zgodno može upotrebiti da na putovanju držite odvojeno čistu od prljave odeće. VacPack Go možete koristiti i kod kuće. Odličan je za skladištenje sezonske odeće. Ne samo što će uštedeti prostor, nego će odeću zaštiti od prašine i očuvati je čistom.

Set sadrži:

  • 2 male vakuum kese 60 cm x 40 cm
  • 2 srednje vakuum kese 70 cm x 50 cm
  • VacPack Go mini pumpa, 5 V
  • USB kabl 1 m

Napomena: Koristite adapter mobilnog telefona, power bank bateriju ili USB priključak laptopa ili računara kao izvor električne energije.

0 Komentara

Ostavite Vaš komentar
Da bi ste ostavili komentar morate biti prijavljeni.