makes your baby smile!

DermaWand PRO mikrostrujni uređaj za negu kože

Proizvoda trenutno nema na lageru.
Proverite mogućnost poručivanja.

7.790,00 RSD Dostupno odmah
Opis proizvoda Odaberite varijantu proizvoda: Morate odabrati jednu od ponuđenih varijanti.
Dodaj u korpu

OPIS PROIZVODA

DermaWand PRO je rešenje za bore lica i protiv starenja svih tipova kože. Koristi tehnologiju radio frekvencija za stimulaciju kože. Pruža iste klinički dokazane rezultate kao i standardni model, samo sa 50% više snage. Samo tri minuta, dva puta dnevno, je sve što je potrebno da biste dobili ove neverovatne rezultate:

  • Oči izgledaju krupnije i svetlije
  • Koža izgleda zategnutija, čvršća i mlađa
  • Značajno smanjenje bora ispod vrata
  • Smanjuje vidljivost bora lica
  • Smanjuje prisustvo proširenih pora kože
  • Daje koži svetli, mladalački sjaj

DermaWand PRO deluje blagotvorno na kožu trojako:

RF stimulacija

DermaWand PRO koristi istu klinički radio frekventnu stimulaciju koja se primenjuje u skupim salonima. Isporučuje koži energiju brzinom od 100.000 mikro impulsa u sekundi, čime stvara efekat masaže koji povećava cirkulaciju koja koži donosi hranljive materije i kiseonik.

Toplotna energija

Radio frekvencije ispod epiderma kože stvaraju nežne mikro struje i tako proizvode toplotu koja blagotvorno deluje na obnavljanje kože i pospešuju njen zdrav i mladalački izgled.

Oksigenacija

Patentirana tehnologija DermaWand PRO stvara obogaćeni kiseonik, kupajući Vašu kožu u O3 i dajući joj svežinu "nakon kišne oluje". Obogaćeni kiseonik ima sposobnost da udahne novi život Vašoj koži.

Bez operacije, bez igala - DermaWand PRO uz pomoć nežnih mikro struja stimuliše kožu kako bi vidljivo smanjio pojavu podbulih očiju, bora, opuštene kože i neujednačene teksture. Takođe može pomoći u tretmanu proširenih pora. Vidljivi rezultati obično za 30 dana, ali u nekim slučajevima i nakon samo dve nedelje.

0 Komentara

Ostavite Vaš komentar
Da bi ste ostavili komentar morate biti prijavljeni.