makes your baby smile!

Blog

Zeleno povrće, čuvar zdravlja

12.02.2015.

Priča o mornaru Popaju koji postaje snažan nakon obroka od spanaća jeste da ima elemente mašte, shodno umetnosti crtanog filma, ali u svemu tome postoji i zrno istine. Kako?

Pročitaj ceo tekst ››

Pravilna kombinacija namirnica u bebinom ručku

12.02.2015.

Kombinacija namirnica je izazvala veliko interesovanje široke javnosti. Potrebno je znati da, za razliku od odraslih, u bebinom ručku uvek treba da budu zastupljene namirnice izvori skroba i namirnice izvori proteina, pored drugih dodataka.

Pročitaj ceo tekst ››

Med je sladak, med je zdrav

12.02.2015.

Među darovima koje priroda nudi čoveku, pčelinjim proizvodima, a pre svega medu, odvajkada pripada počasno mesto. Blagotvorno dejstvo meda na dečji organizam poznato je mnogima, ali praktičnih saveta o pravilnoj upotrebi nikada nije dovoljno.

Pročitaj ceo tekst ››

Cvekla zarumeni i mamu i bebu

12.02.2015.

Ishrana je područje kome treba posvetiti posebnu pažnju, naročito u trudnoći, pri dojenju kao i kod odojčeta i malog deteta.

Pročitaj ceo tekst ››

Kuhinja našeg detinjstva

12.02.2015.

U sećanju svih nas neizbrisivo su urezani mirisi, ukusi i slike iz kuhinje našeg detinjstva. Uvek ćemo se sa posebnom nežnošću i setom sećati jela koja nam je spremala naša majka ili naša baka, a koje smo voleli u detinjstvu.

Pročitaj ceo tekst ››