makes your baby smile!

Blog

Uzroci pojačane sekrecije iz nosa

12.02.2015.

Jesen je doba u kome deca, malo češće nego tokom ostalih perioda u godini, imaju pojačano curenje iz nosa, pa obično postoji dilema oko toga da li to znaci da je dete bolesno i da li bi mu trebalo davati antibiotike.

Pročitaj ceo tekst ››

Zimski raspust nudi zimske čarolije

12.02.2015.

Sigurno je da se svako dete veoma raduje polasku u školu i ponovnom susretu sa drugarima, ali ono čemu se sigurno još više raduju je raspust, i to zimski.

Pročitaj ceo tekst ››

Sigurnost dece u automobilima je obavezna

12.02.2015.

Postavljena u sedišta i dobro privezana, jedino tako deca treba da putuju u kolima. Bilo da se radi o kraćem ili dužem putovanju, ona moraju biti propisno vezana. U kolima jedino sedišta i sigurnosni pojasevi predstavljaju sigurnu zaštitu.

Pročitaj ceo tekst ››

Zeleno povrće, čuvar zdravlja

12.02.2015.

Priča o mornaru Popaju koji postaje snažan nakon obroka od spanaća jeste da ima elemente mašte, shodno umetnosti crtanog filma, ali u svemu tome postoji i zrno istine. Kako?

Pročitaj ceo tekst ››

Pravilna kombinacija namirnica u bebinom ručku

12.02.2015.

Kombinacija namirnica je izazvala veliko interesovanje široke javnosti. Potrebno je znati da, za razliku od odraslih, u bebinom ručku uvek treba da budu zastupljene namirnice izvori skroba i namirnice izvori proteina, pored drugih dodataka.

Pročitaj ceo tekst ››