makes your baby smile!

Blog

Moja beba stalno plače

30.01.2015.

Prema načinu na koji vaša beba plače otkrijte da li vam poručuje da je gladna, umorna ili bolesna. Mlade roditelje najviše uznemirava bebin plač, posebno ako mu ne znaju uzrok.

Pročitaj ceo tekst ››

Da li smem tek rođenu bebu da izvodim napolje?

30.01.2015.

Naravno da može u šetnju. Treba sačekati da otpadne pupčani patrljak i rana potpuno osuši, pod uslovom da je spoljna temperatura preko 15 stepeni i ako nema vetra.

Pročitaj ceo tekst ››

Nega pupka

30.01.2015.

Posebnu pažnju treba posvetiti nezi pupka. Za to su vam potrebne sterilne komprese i oktanisept sprej(malo pakovanje). Pupčani patrljak treba negovati dok ne otpadne, a pupčanu ranu dok potpuno ne zaraste (prestane vlažiti).

Pročitaj ceo tekst ››

Kako ostati lepa tokom trudnoće i u periodu nakon porođaja?

28.01.2015.

Poznata je stvar da sve buduće mame odlikuje jedna posebna čar, koža dobija poseban sjaj, a pogled postaje nežniji i intenzivniji!

Pročitaj ceo tekst ››

Šta bi trebalo da sadrži Vaša kutija za prvu pomoć?

28.01.2015.

Roditelji su često u dilemi oko toga šta bi od lekova trebalo poneti na put. U koliko dete ima neki ozbiljniji zdravstveni problem, idealno bi bilo da se pre odlaska na put obavi konsultacija sa nadležnim pedijatrom, koji će dati jasne smernice u vezi sa tim kako bi trebalo postupiti u koliko nastane problem.

Pročitaj ceo tekst ››