makes your baby smile!

O nama

NunaNai je porodični brend, skup modernih i veoma praktičnih proizvoda za bebe, mališane, mame i tate. Proizvodi su izrađeni uglavnom od prirodnih materijala, mekanih linija i veselih boja.  

Kolekcija NunaNai inspirisana je sličnim proizvodima koji se mogu naći u najbolje snabdevenim dečijim robnim kućama i online shopovima u svetu, ali  je  prilagođena našim potrebama, navikama i mogućnostima. 

Roditeljstvo je blagoslov, ali zahteva veliki napor, strpljivost i prilagođavanja. Od roditelja, naročito majke očekuje se izuzetna pažnja i posvećenost detetu, a u vremenu u kome živimo zaposlene mame treba da nađu balans između brige o detetu i mnogobrojnih obaveza. Zato smo kreirali proizvode koji su originalni, inovativni i praktični, da i roditeljima i deci odrastanje postane lakše I lepše.

NunaNai web prodavnica, osim proizvoda ovog originalnog brenda, nudi i artikle drugih proizvođača, koji ispunjavaju najviše svetske standarde kvaliteta, praktičnost i dugotrajnost.

Uz NunaNai roditeljstvo će i Vama biti zadovoljstvo!

Vesna Aleksić, zaposlena mama i idejni tvorac NunaNai proizvoda.

 

Kontakt

Ukoliko imate pitanja ili pritužbe koje se tiču privatnosti i sigurnosti Vaših podataka, ili ukoliko imate saznanja ili sumnju o narušavanju privatnosti ili sigurnosti, molimo Vas da nas kontaktirate na neki od sledećih načina:

1.    Pozovite naš Call Centar na broj telefona: 011 20 28 688
2.    Pošaljite e-mail na: office@nunanai.rs
3.    Pošaljite pismo na poštansku adresu:


TV Shop Direct International d.o.o.
Cara Uroša 36-38
11000 Beograd
Srbija

PIB: 101822877 
Matični broj: 06493394